Valutor:
  Logga in  /   Skapa konto
  /   Kundkorg : 0 Item(s)
Sverige
Billiga Sneakers

Frakt & ReturSändningsmetoder

När vi har fått din betalning, ska vi antas hela världen av DHL inom 1-2 affärsdagar för leverans av dina varor, din leveransadress frakten väntas under 5-7 arbetsdagar att komma fram till vänster. De angivna priser är exklusive porto och förpackningskostnader. Dessa beräknas automatiskt i orderprocessen.

Avbokning ordning

Om du vill avboka din beställning, måste du kontakta oss throuth mail. De flesta beställningar skickas inom 2 dagar från orderdatum och frakt Beställningar kan inte annulleras. Avbokning begär efter det att beställning blivit expedierad behandlas i enlighet med vår returpolicy.

Återgång politik

Returer och byten är tillåtna, förutsatt att vi kunden köpt produkten via hemsidan och det är inom 30 dagar från dagen för mottagandet. Vi tillåter endast ett komplett avkastning på objekt som har problem orsakade av oss som, om paketet inte innehåller alla tillbehör och delar som den levererades, kostnaden för Tillbehör och delar från det totala priset produkten kommer att dras och kan bara motivera en partiell Return, om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg, eller avkastningen är under den anledningen av "skillnad", kommer fraktavgiften för hela produktpriset dras. Om du har några frågor, kontakta oss.

Om oss

Billiga Sneakers för Män, Kvinnor och Barn.
Copyright © 2020 www.makinafirmalari.com. Powered by Billiga Sneakers