Valutor:
  Logga in  /   Skapa konto
  /   Kundkorg : 0 Item(s)
Sverige
Billiga Sneakers

SekretesspolicyInformation Samla

När du besöker vår webbplats kan du ge oss lite information, personlig information som du medvetet väljer att avslöja att samlas på individuell basis och webbplats används information som samlas in på aggregerad nivå som du och andra bläddra vår webbplats.

Informationstillhanda

Förutom att ge ovanstående information till våra partners, om du väljer att motsvara ytterligare med oss ​​via e-post, kan vi behålla innehållet i dina e-postmeddelanden tillsammans med din e-postadress och våra svar. Vi tillhandahåller samma skydd för dessa elektronisk kommunikation som vi använder i underhållet av information via mail och telefon.

Information Användning

I stort sett använder vi personlig information i syfte att administrera vår verksamhet, tillhandahåller kundservice och tillgängliggöra andra produkter och tjänster till våra kunder och potentiella kunder. Ibland kan vi även använda den information vi samlar in för att meddela dig om viktiga ändringar i vår hemsida, nya tjänster och specialerbjudanden som vi tror att du kommer att finna värdefulla. De listor som används för att skicka dig produkt- och serviceerbjudanden utvecklas och hanteras under våra traditionella företags standarder utformade för att skydda säkerheten och integriteten för våra kunders personliga information.

Informationssäkerhet

När du skickar konfidentiell personlig information, inklusive kreditkortsnummer till oss på vår webbplats, säker server programvara som vi har licensierat krypterar all information du matar innan den skickas till oss. Informationen är krypterad väg och avkodas när den når vår webbplats. Andra e-post som du kan skicka till oss kanske inte är säker om vi råder dig att säkerhetsåtgärderna kommer att vara på plats innan din överför information.

Vi använder kryptering/säkerhetsprogram för att skydda sekretessen för personuppgifter som vi samlar in från obehörig åtkomst eller avslöjande och oavsiktlig förlust, ändring eller förstörelse. Om du har några frågor, kontakta oss.

Om oss

Billiga Sneakers för Män, Kvinnor och Barn.
Copyright © 2019 www.makinafirmalari.com. Powered by Billiga Sneakers